Slovensky | English
Infomail: fio@fio.sk

Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Klienti Fio banky môžu investovať v Smartbankingu

Klienti Fio banky môžu investovať v Smartbankingu

14.2.2023 14:05

Hlavnou funkciou novej verzie mobilného bankovníctva Fio banky je možnosť investovať do Fio podielových fondov.

V aktuálnej verzii 2.7 mobilného bankovníctva Fio Smartbanking banka prichádza s novinkou vo forme investovania do Fio podielových fondov. Na novej záložke Investície klienti nájdu ponuku Fio podielových fondov, ako aj prehľad svojich minulých transakcií. Na detailoch jednotlivých fondov je možné sledovať ich vývoj za minulé obdobia a taktiež uskutočnené nákupy a predaje priamo v grafe. Podielové listy jednotlivých fondov môžete v aplikácii nakúpiť či predať, alebo zadať jednorazový aj pravidelný pokyn.

Po novom si v aplikácii môžete založiť obchodný účet. Z administratívnych záležitostí si klienti môžu vyplniť a aktualizovať investičný dotazník či stiahnuť výpisy z investičného účtu.

„Chceli sme do aplikácie pridať jednoduché prostredie investícií, rovnako ako ho majú klienti k dispozícii v Internetbankingu. Klienti tak môžu jednoducho sledovať vývoj svojich investícií do podielových fondov, nakúpiť ich či predať. Investíciám bolo potrebné urobiť miesto v spodnej lište, preto sme presunuli platobné príkazy na záložku Účet, kde je možné platiť vždy z konkrétneho účtu. Platby si taktiež klienti môžu pridať na Nástenku,“ komentuje novinku obchodný riaditeľ Jan Bláha.

Novinky sa týkajú Smartbankingu pre Android aj iOS.

Minulá výkonnosť fondu nezaručuje rovnakú výkonnosť aj v budúcom období. Investície do investičných nástrojov sú rizikové a môžu byť za nepriaznivých okolností stratové. Štatúty a oznámenie kľúčových informácií sú k dispozícii na http://www.fiofondy.sk.

 


Dozor nad Fio banka, a.s. vykonává Česká národní banka.
Prehlásenie


e-Broker

Prihlásiť sa | Demoúčet

Internetbanking

Prihlásiť sa | Ukážka

Smartbanking

Stiahnuť | Ako aktivovať


SLEDUJTE NÁS

Facebook Twitter YouTube

Kurzový lístok

NákupPredaj
CZK25,9333024,56970
USD1,101801,03761
GBP0,885540,83395
CHF1,005610,94702
PLN4,459384,19960

Kompletné informácie tu