Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka otvára novú pobočku v Piešťanoch

Fio banka otvára novú pobočku v Piešťanoch

10.8.2020 12:00

Novou pobočkou sa od dnešného dňa môžeme pochváliť v Piešťanoch. Ide o pobočku s poradovým číslom 21, kde si klienti môžu opäť o niečo pohodlnejšie založiť účty bez poplatkov a podmienok, požiadať o hypotekárny úver alebo obchodovať na burze prostredníctvom Fio banky.

Založenie účtu pre fyzické osoby a podnikateľov zadarmo, vybavenie hypotéky s výhodnými podmienkami alebo realizovanie obchodov na burze za priaznivých podmienok. Ide o štandard, ktorý našim klientom ponúka novootvorená pobočka, ktorú môžete nájsť na ulici Námestí Slobody 13, v Piešťanoch. Otváracie hodiny pobočky sú od pondelka do piatku, a to v čase od 8:30 do 17:00. Nová pobočka má hotovostnú pokladňu, kde je možné vkladať a vyberať hotovosť v menách EUR, USD či CZK. Klientov určite poteší aj bezbariérový vstup.

Na bezplatné bankové služby, ktoré ponúkame od začiatku pôsobenia na slovenskom trhu, zaznamenávame naďalej pozitívne reakcie, čo je signálom pre nás rozširovať sa v rámci pobočkovej siete. Dúfame, že takto oslovíme ďalších záujemcov o naše služby, a rovnako aj našich súčasných klientov. Radi by sme týmto pozvali všetkých, ktorí by chceli nové priestory vidieť, a prípadne to spojiť aj s využitím nami poskytovaných služieb či už v oblasti bankovníctva alebo investícií,“ hovorí Ján Franek tlačový hovorca Fio banky.

GBP0,882070,83068
PLN4,452544,19316