Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka otvára novú pobočku v Považskej Bystrici

Fio banka otvára novú pobočku v Považskej Bystrici

26.7.2019 08:15

Fio banka sa od dnešného dňa môže pochváliť otvorením novej pobočky a to s poradovým číslom 19. Klienti si tak môžu opäť o niečo pohodlnejšie založiť účty bez poplatkov, požiadať o hypotekárny úver alebo obchodovať na burze prostredníctvom Fio banky.

Založenie účtu pre fyzické osoby a podnikateľov zadarmo, vybavenie hypotéky s výhodnými podmienkami alebo realizovanie obchodov na burze za dostupných podmienok. Ide o štandard, ktorý našim klientom ponúka novootvorená pobočka, ktorú môžete nájsť na ulici Centrum 2304 v Považskej Bystrici. Otváracie hodiny pobočky sú od pondelka do piatku, a to v čase od 8:30 do 17:00. Nová pobočka má hotovostnú pokladňu, kde je možné vkladať a vyberať eurá, doláre či české koruny. Klientov určite poteší aj bezbariérový vstup.

Sme veľmi radi, že trend bankových služieb bez zbytočných poplatkov, ktorý razíme už od vzniku značky na Slovensku, má naďalej stúpajúcu tendenciu a z tohto dôvodu rozširujeme našu pobočkovú sieť. Dúfame, že tým oslovíme ďalších záujemcov o naše služby a rovnako aj našich súčasných klientov. Týmto všetkých pozývame, aby si nové priestory prišli vyskúšať a novej pobočke prajeme výborný štart do ďalšieho fungovania, ktorý prinesie kvalitné služby pre klientov Považskej Bystrice a okolia,“ dodáva Jan Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky.

Ďalšie meny