Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka usporadúva bezplatné investičné semináre pre verejnosť

Fio banka usporadúva bezplatné investičné semináre pre verejnosť

4.4.2017 14:20

Fio banka zahajuje svoj pravidelný investičný projekt. Jarné kolo Školy investovania účastníkom ponúkne dva tematické okruhy, na svoje si prídu ako začiatočníci, ako aj pokročilí investori. Účasť je ako každý rok zdarma.

Pre všetkých záujemcov, ktorí sa chcú zoznámiť s investovaním, pripravila Fio banka sériu bezplatných investičných seminárov, ktoré sa počas apríla a mája uskutočnia v Bratislave, Košiciach a Banskej Bystrici. Celkom ide o päť interaktívnych prednášok s dvomi rôznymi témami, ktoré účastníkom priblížia ako úplné základy investovania a pojmy ako sú akcie, burza či komodita, tak aj zložitejšie investičné termíny ako fundamentálna analýza, trhová kapitalizácia či inteligentné pokyny. Semináre sú doplnené ukážkami nákupu a predaja cenných papierov.

„Záujem o naše semináre je každoročne veľký, preto sme sa tento rok rozhodli pridať ďalšiu tému, ktorá je určená skúsenejším investorom. Veríme, že pre mnohých, ktorí Školu investovania navštívili minulý rok a zoznámili sa so základmi investovania, to bude prínosné. Semináre sú ale samozrejme otvorené pre všetkých, preto radi privítame každého, kto by si chcel rozšíriť svoje znalosti z oblasti kapitálových trhov. Prvý tohtoročný seminár štartuje 4. apríla v Bratislave.“ dodáva k zahájeniu projektu Jan Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky.

Registrácia i účasť na seminároch Školy investovania je zdarma, stačí sa iba zaregistrovať na webových stránkach banky, vybrať si tému, termín a konkrétne mesto.

GBP0,901930,85364

Ďalšie meny