Slovensky | English
Infomail: fio@fio.sk

Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka umožňuje založiť účet úplne online bez papierovania

Fio banka umožňuje založiť účet úplne online bez papierovania

13.6.2016 13:39

Fio banka najnovšie rozšírila možnosti založenia účtu na diaľku o ďalší spôsob, ktorý je plne elektronický bez nutnosti tlačiť dokumenty, dohodnúť si schôdzku s kuriérom či chodiť na pobočku. Záujemcovia o osobný účet bez poplatkov teraz všetko vybavia online.

Rýchlejšie, jednoduchšie a ekologicky. Tak možno teraz založiť osobný účet vo Fio banke. Tá momentálne ponúka plne elektronický spôsob, bez toho, aby záujemcovia o jej bankové služby bez poplatkov museli chodiť na pobočku alebo si dohovárali schôdzku s kuriérom. Stačí, keď na webe banky vyplnia online formulár, priložia scan dvoch dokladov totožnosti a dokladu o vedení bežného účtu v inej banke v SR. Z neho si na svoj novo zriadený účet pošlú overovaciu platbu v ľubovoľnej výške. Fio banka im potom obratom zašle naspäť jeden cent a v správe pre príjemcu aktivačný kód, ktorým klienti založenie nového Fio osobného účtu potvrdia. Celý proces je rýchly a pohodlný, záujemcovia nemusia nikam chodiť. Fio banka tento spôsob ponúka všetkým plnoletým tuzemským fyzickým osobám okrem podnikateľov, ktorí doteraz nevyužívajú žiadne jej služby.

„Máme 13 pobočiek na Slovensku a ďalšie dve tento rok chystáme otvoriť. K tomu sa snažíme, aby väčšina našich služieb bola dostupná online vrátane založenia účtu. Vychádzame tak v ústrety všetkým, ktorí nechcú alebo nemôžu prísť na pobočku alebo im nevyhovuje dohovoriť si stretnutie s kuriérom, ktorý štandardne prináša zmluvu k podpisu. Elektronické založenie účtu je veľmi pohodlné, časovo nenáročné a naviac šetrné k životnému prostrediu, celá zmluvná dokumentácia je totiž v elektronickej podobe,“ dodáva k novinke Fio banky jej hovorca Ján Franek.


Dozor nad Fio banka, a.s. vykonává Česká národní banka.
Prehlásenie


e-Broker

Prihlásiť sa | Demoúčet

Internetbanking

Prihlásiť sa | Ukážka

Smartbanking

Stiahnuť | Ako aktivovať


SLEDUJTE NÁS

Facebook Twitter YouTube

Kurzový lístok

NákupPredaj
CZK25,9476724,58333
USD1,096471,03259
GBP0,881770,83039
CHF0,996250,93821
PLN4,470744,21030

Kompletné informácie tu