Slovensky | English
Infomail: fio@fio.sk

Akciový výhľad

21.9.2006 09:05

Akciový výhľad

Pražská burza včera za zmiešaného vývoja jednotlivých titulov stagnovala, čo bol kompromis medzi vysoko pozitívnym obchodovaním na vyspelých európskych trhoch a výpredajom na ostatných stredoeurópskych burzách, kde vládli politické obavy. Maďarsko už na to doplatilo znížením výhľadu pre rating. Včerajšie rozhodnutie Fedu ponechať sadzby na stávajúcej úrovni trh predpokladal, rozhodnutie však nebolo jednomyseľné. Pri dnešnom obchodovaní sa index PX ponorí hlboko do negatívneho teritória, keď najviac záporných bodov prinesie pokles akcií Telefonica O2, ktoré sa dnes obchodujú bez práva na dividendu. Kurz na opene by sa mal posunúť na úroveň 450 Kč. Investičná banka HSBC zvyšuje cieľovú cenu pre akcie ČEZu na 1020 Kč z predchádzajúcich 923 Kč a pridáva sa tak k ostatným analytikom, ktorí už tieto akcie nad 1000 Kč cielia. Táto informácia však nebude mať pravdepodobne rastový efekt, kvôli vývoji na komoditnom trhu a politickým krokom súčasnej vlády.

Fio, burzovní společnost, a.s., Josef Dudek, maklér.

Túto správu prevzala Fio o.c.p., a.s. od Fio, burzovní společnosti, a.s.
Dohľad nad Fio o.c.p., a.s. vykonáva Národná banka Slovenska.

Emitenti neboli oboznámení s týmito investičnými doporučeniami.
Fio, burzovní společnost, a.s. je tvorcom trhu na Burze cenných papierov Praha, a.s. a RM-SYSTÉM, a.s.
Fio, burzovní společnost, a.s. je tvorcom trhu u nasledujúcich emisiách: Komerční banka, a.s., ČEZ, a. s, Telefónica O2 C.R., a.s., UNIPETROL, a.s., Erste Bank der oesterreichischen Sparkassen AG, Orco Property Group, Philip Morris ČR a.s., Zentiva, a.s., Central European Media Enterprises, Ltd.
Fio, burzovní společnost, a.s. predchádza vzniku stretu záujmov vo vzťahu k investičným doporučeniam zodpovedajúcim vnútorným členením a pravidelnou vnútornou kontrolou.
Dozor nad Fio, burzovní společností, a.s. vykonáva Česká národná banka.


e-Broker

Prihlásiť sa | Demoúčet

Internetbanking

Prihlásiť sa | Ukážka

Smartbanking

Stiahnuť | Ako aktivovať


SLEDUJTE NÁS

Facebook Twitter YouTube

Kurzový lístok

NákupPredaj
CZK26,0354824,66652
USD1,118461,05330
GBP0,870130,81943
CHF0,986760,92927
PLN4,398784,14253

Kompletné informácie tu