Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio podnikateľský účet #BezPoplatku vyhral Zlatú mincu

Fio podnikateľský účet #BezPoplatku vyhral Zlatú mincu

20.9.2021 11:51

Jednu zlatú a jednu bronzovú mincu obdržala Fio banka v nezávislej súťaži finančných produktov Zlatá minca 2020. Na prvom mieste sa umiestnil podnikateľský účet, tretie miesto obsadil termínovaný vklad.

Fio banka potvrdzuje, že kvalita podnikateľského účtu je najlepšia na Slovensku. Fio podnikateľský účet #BezPoplatku vyhráva Zlatú mincu 2020. Účet bez poplatkov a podmienok ocenia živnostníci aj firmy najmä vďaka množstvu operácií, ktoré môžu vykonávať zadarmo, ale aj ďalším službám, ako je API Bankovníctvo, nastavovanie oprávnení k účtu či online pripisovaniu platieb v rámci banky. Bodovali aj ďalšie produkty a tretie miesto obsadil Fio termínovaný vklad.

„Fio podnikateľský účet obsadil prvé miesto prvýkrát a sme radi, že s rastom počtu spokojných klientov rastie aj jeho popularita. Ukazuje sa, že bezpoplatková politika funguje a účet #BezPoplatku a podmienok nie je pre Slovensko stále žiadna samozrejmosť. Sme stabilní a ľudia vedia, čo od nás môžu očakávať, napríklad rovnaké podmienky pre všetkých. Veríme, že predstavené novinky ako zabezpečenie a nastavenie platobných kariet, vrátane možností blokácie DCC, nám pomôžu toto prvenstvo obhájiť aj ďalší rok,“  hovorí Jan Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky.

USD1,192401,12293