Slovensky | English
Infomail: fio@fio.sk

Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka znižuje úrokové sadzby hypotekárnych úverov

Fio banka znižuje úrokové sadzby hypotekárnych úverov

29.10.2020 12:30

Pre tých, ktorí chcú svoje bývanie riešiť čo najvýhodnejšie, ponúkame hypotéku, kde sme opäť znížili úrokové sadzby. Teraz tak úroková sadzba začína od 0,38 %. Všetky obľúbené výhody, ktoré sú s Fio hypotékou spojené, klientom poskytujeme aj naďalej.

Fio banka pokračuje v znižovaní úrokových sadzieb a radí sa tým medzi najvýhodnejšie hypotéky na Slovensku. Zmena sa dotkla 1-ročnej a 3-ročnej fixácie, u ktorej úroková sadzba začína už od 0,38 %. Pre 5-ročnú fixáciu sa sadzba nemení a začína od 0,58 %. Výhody hypotéky, ako mimoriadna splátka bez poplatkov alebo možnosť znižovania mesačných splátok vďaka Hyposporiacemu kontu, ostávajú nezmenené.

Naše sadzby hypoték patrí na slovenskom trhu dlhodobo medzi tie najnižšie a najatraktívnejšie. Veríme, že týmto ďalším znížením môžeme osloviť ďalších klientov, ktorí majú záujem o zabezpečenie vlastného bývania a chcú ho rozumne financovať,“ hovorí Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.  

Hypotéka od Fio banky ponúka okrem znížených sadzieb taktiež niekoľko ďalších benefitov. Výhodou je vedenie bežného a úverového účtu zadarmo, rovnako ako aj poskytnutie či čerpanie hypotéky. Klienti taktiež môžu kedykoľvek a zadarmo splatiť akúkoľvek jej časť. A pokiaľ majú počas splácania voľné finančné prostriedky, môžu si ich vložiť na Hyposporiace konto, ktoré je bezplatnou súčasťou hypotéky, a znížiť si tak svoje mesačné splátky. Časť hypotéky vo výške zostatku na konte nie je úročená. Peniaze na konte sú klientom neustále k dispozícii a môžu si ich kedykoľvek bezplatne vybrať a nastavovať si tak výšku svojich splátok podľa svojej aktuálnej situácie.


Dozor nad Fio banka, a.s. vykonává Česká národní banka.
Prehlásenie


e-Broker

Prihlásiť sa | Demoúčet

Internetbanking

Prihlásiť sa | Ukážka

Smartbanking

Stiahnuť | Ako aktivovať


SLEDUJTE NÁS

Facebook Twitter YouTube

Kurzový lístok

NákupPredaj
CZK25,9456224,58138
USD1,099211,03517
GBP0,882540,83112
CHF0,998520,94035
PLN4,441094,18238

Kompletné informácie tu