Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka má v novej verzii Smartbankingu notifikácie o platbách aj o stave na účte.

16.6.2020 12:00

Klienti Fio banky si odteraz môžu nechať zasielať oznámenie o pohyboch na účte alebo o stave na účte priamo do Smartbankingu pomocou push notifikácií. Novinka je k dispozícii pre aplikáciu iOS a Android.

„Rozširujeme využitie push notifikácií v našej mobilnej aplikácii a pokračujem tak v jej rozvoji. Oznámenia prostredníctvom push notifikácií si podľa vlastných preferencií klient nastaví priamo v aplikácii podľa toho, ako potrebuje. Pre rôzne typy oznámení si môžete taktiež vybrať, či ho chcete dostať e-mailom, SMS správou alebo push notifikáciou. Zasielanie push notifikácií je, samozrejme, zadarmo,“ predstavuje novinku Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.

Aktuálne je možné si vybrať z niekoľkých typov oznámení, a to pre pohyby na účtoch (prichádzajúce, odchádzajúce platby), nezrealizované príkazy k úhrade, transakcie kartou, prekročenie určitého limitu zostatku na účte alebo naopak jeho prečerpanie. Využiť push notifikácie plánuje Fio banka aj pre ďalšie akcie ako napríklad potvrdzovanie prihlásenia do Internetbankingu alebo autorizáciu transakcií zadaných práve v internetovom bankovníctve.

Ďalšími novinkami v nových verziách je napríklad možnosť nastaviť si službu 3D Secure priamo v aplikácii (pre iOS) alebo rozšírené vyhľadávanie, editácia poznámky platby či vylepšené načítanie QR kódu (pre Android).

USD1,220441,14933
GBP0,942080,88719