Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka znižuje úrokové sadzby hypotekárnych úverov

Fio banka znižuje úrokové sadzby hypotekárnych úverov

17.2.2020 11:48

Pre tých, ktorí chcú svoje bývanie riešiť čo najvýhodnejšie, ponúkame hypotéku, kde sme opäť znížili úrokové sadzby. Teraz tak úroková sadzba začína od 0,48 %. Všetky obľúbené výhody, ktoré sú s Fio hypotékou spojené, klientom poskytujeme aj naďalej.

Fio banka pokračuje v znižovaní úrokových sadzieb aj v roku 2020 a radí sa tým znova medzi najvýhodnejšie hypotéky na Slovensku. Zmena sa dotkla všetkých ponúkaných úrokových sadzieb. Konkrétne pri 1-ročnej a 3-ročnej fixácii začína úroková sadzba už od 0,48 %. Pre 5-ročnú fixáciu sa bude úroková sadzba pohybovať od 0,58 %. Výhody našej hypotéky, ako mimoriadna splátka bez poplatkov alebo možnosť znižovania mesačných splátok vďaka nášmu Hyposporiacemu kontu, ostávajú nezmenené.

Sme radi, že môžeme opäť poskytnúť výhodnejšie podmienky pri našich hypotékach a osloviť tak všetkých klientov, ktorí majú záujem o zabezpečenie vlastného bývania a chcú ho rozumne financovať. Sadzby sme znížili pri všetkých fixáciách, a preto veríme, že dokážeme poskytnúť zaujímavú alternatívu v rámci slovenského trhu,“ hovorí Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.

Hypotéka od Fio banky ponúka okrem znížených sadzieb taktiež niekoľko ďalších benefitov. Výhodou je vedenie bežného a úverového účtu zadarmo, rovnako ako sa neplatí žiadny poplatok za poskytnutie či čerpanie hypotéky. Klienti taktiež môžu kedykoľvek a zadarmo splatiť akúkoľvek jej časť. A pokiaľ majú počas splácania voľné finančné prostriedky, môžu si ich vložiť na Hyposporiace konto, ktoré je bezplatnou súčasťou hypotéky, a znížiť si tak svoje mesačné splátky. Časť hypotéky vo výške zostatku na konte nie je úročená. Peniaze na konte sú klientom neustále k dispozícii a môžu si ich kedykoľvek bezplatne vybrať a nastavovať si tak výšku svojich splátok podľa svojej aktuálnej situácie.

GBP0,920380,87111

Ďalšie meny