Slovensky | English
Infomail: fio@fio.sk

Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka ponúka hypotéky už od 0,68%

Fio banka ponúka hypotéky už od 0,68%

17.10.2019 10:00

Fio banka pristúpila k ďalšiemu zlacneniu svojich hypoték v tomto roku. Zmena sa dotkne 3 a 5 ročnej fixácie. Všetky výhody, ktoré so sebou Fio hypotéka prináša, samozrejme, ostávajú

Fio banka sa rozhodla opäť znížiť úrokové sadzby a ponúka ešte výhodnejšie hypotéky pre všetkých. Momentálne najnižšia sadzba je pri hypotéke s trojročnou sadzbou, ktorá začína od 0,68%. Zmena sa dotkla aj hypotéky s fixáciou na päť rokov, kde bude úroková sadzba ponúkaná  od 0,78 %. Obľúbené benefity našej hypotéky, ako mimoriadna splátka bez poplatkov alebo možnosť znižovania mesačných splátok vďaka nášmu Hyposporiacemu kontu, ostávajú naďalej v platnosti.

Rozhodnutím opäť znížiť úrokové sadzby našich hypoték, sme momentálne získali status najlepšej úrokovej sadzby na slovenskom trhu. Znížili sme sadzby pri najžiadanejších fixáciách. Preto veríme, že riešenie vlastného bývania vo Fio banke, môže byť pre klientov zaujímavou voľbou,“ hovorí Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.  

Hypotéka od Fio banky ponúka okrem znížených sadzieb taktiež niekoľko ďalších benefitov. Výhodou je určite vedenie bežného a úverového účtu zadarmo, rovnako ako sa neplatí poplatok za poskytnutie či čerpanie hypotéky. Klienti taktiež môžu kedykoľvek a zadarmo splatiť akúkoľvek jej časť. A pokiaľ majú počas splácania voľné finančné prostriedky, môžu si ich vložiť na Hyposporiace konto, ktoré je bezplatnou súčasťou hypotéky, a znížiť si tak svoje mesačné splátky. Časť hypotéky vo výške zostatku na konte nie je úročená. Peniaze na konte sú klientom neustále k dispozícii a môžu si ich kedykoľvek bezplatne vybrať a kontrolovať si tak výšku svojich splátok podľa svojej aktuálnej situácie.

 


Dozor nad Fio banka, a.s. vykonává Česká národní banka.
Prehlásenie


e-Broker

Prihlásiť sa | Demoúčet

Internetbanking

Prihlásiť sa | Ukážka

Smartbanking

Stiahnuť | Ako aktivovať


SLEDUJTE NÁS

Facebook Twitter YouTube

Kurzový lístok

NákupPredaj
CZK25,9754024,60960
USD1,112401,04759
GBP0,880310,82902
CHF1,003000,94456
PLN4,437214,17872

Kompletné informácie tu