Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka otvára novú pobočku v Bardejove

Fio banka otvára novú pobočku v Bardejove

12.12.2018 14:12

Fio banka otvára v tomto mesiaci už druhú slovenskú pobočku, tentokrát v Bardejove. Ide o 18. miesto, kde si klienti môžu založiť bankové účty bez poplatkov a podmienok, dohodnúť hypotéku alebo sa poradiť ohľadom investovania.

Účty zadarmo pre bežných občanov aj podnikateľov, hypotéky s možnosťou flexibilného znižovania mesačných splátok alebo výhodné investičné služby, to je len časť služieb, ktoré si môžu ľudia dohodnúť na novej pobočke Fio banky v Bardejove. Pobočka je otvorená od pondelka do piatku v čase od 8:30 do 17:00 na adrese Radničné námestie 22. Súčasťou pobočky je aj hotovostná pokladňa, kde je možné vyberať aj vkladať eurá, doláre či české koruny. Bardejov je 18. pobočkou, ktorú Fio banka na Slovensku otvorila.

„Snažíme sa aj na Slovensku šíriť našu filozofiu, že aj bankové služby môžu byť bez zbytočných poplatkov a podmienok. A keďže záujem o služby Fio banky rastie, logicky rozširujeme aj počet miest, kde sa s nami môžu naši klienti stretnúť osobne. Veríme, že tým oslovíme ďalších záujemcov o naše služby a našim súčasným klientom budeme ešte bližšie. Tak ako teraz klientom z Bardejova a okolia,“ dodáva Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.

Ďalšie meny