Slovensky | English
Infomail: fio@fio.sk

Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka začala poskytovať kontokorenty

Fio banka začala poskytovať kontokorenty

8.10.2014 11:03

Fio banka ku svojim osobným a podnikateľským účtom teraz ponúka finančnú rezervu v podobe kontokorentu. Klienti si môžu vybrať z 3 rôznych taríf podľa toho, ktorý je pre nich najvýhodnejší.

Fio banka pokračuje v rozširovaní svojich služieb a najnovšie svojim klientom poskytuje kontokorentný úver až do výšky 18.500 € k osobným i podnikateľským účtom. Čiastku možno použiť kedykoľvek a k akémukoľvek účelu a úrok je počítaný denne z aktuálne čerpanej čiastky.

Výhodou je možnosť vyberať z troch kontokorentných taríf. Pre klientov, ktorí potrebujú požičať peniaze na dlhšiu dobu, je výhodná Tarifa 1, kde je síce spoplatnené pristavenie a ročná obnova úveru, ale ponúka najnižší úrok. Naopak Tarifa 3 je úplne bez poplatkov a oplatí sa tým, ktorí čerpajú kontokorent často a v krátkych časových intervaloch. K Tarife 3 je možné naviac získať zľavu 4 % z úrokovej sadzby. Pri riadnom plnení podmienok zmluvy o kontokorente je po roku automaticky znížený úrok o 2 %, po druhom roku o ďalšie 2 %. O túto zľavu klienti nemusia žiadať, je im priznaná automaticky a bez obštrukcií. O kontokorent môžu žiadať všetci klienti Fio banky, ktorým je na ich účet zasielaný príjem (napríklad výplata, tržby, dôchodok a pod.), na ktorejkoľvek z desiatich pobočiek Fio banky.

„Na začiatku tohto roku sme avizovali, že chceme slovenským klientom ponúknuť naše výhodné služby za nulové alebo nízke poplatky vrátane úverových produktov. Teraz môžu klienti k svojim účtom využiť aj finančnú rezervu a čerpať ju kedykoľvek, keď ju budú potrebovať. V rozvoji chceme pokračovať aj naďalej. Záujemcovia o bývanie sa už čoskoro môžu tešiť na hypotéky,“ dodáva k zavedeniu kontokorentov Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.


Fio banka, a.s.


e-Broker

Prihlásiť sa | Demoúčet

Internetbanking

Prihlásiť sa | Ukážka

Smartbanking

Stiahnuť | Ako aktivovať


SLEDUJTE NÁS

Facebook Twitter YouTube

Kurzový lístok

NákupPredaj
CZK26,0354824,66652
USD1,118461,05330
GBP0,870130,81943
CHF0,986760,92927
PLN4,398784,14253

Kompletné informácie tu