Slovensky | English
Infomail: fio@fio.sk

Úvod > Spravodajstvo > Novinky z burzy a komentáre > Amerika v očakávaní zasadávania FEDu

Amerika v očakávaní zasadávania FEDu

22.6.2006 14:40

Amerika v očakávaní zasadávania FEDu

SP futures - 0,03, Nasdaq futures -0,01. Trh sa naďalej pohybuje a bude pohybovať v "neutrálnom teritóriu" . Investori sú dnes v očakávaní ekonomických dát po niekoľkodňovej pauze a i naďalej čakajú na väčší fundamentálny impulz, ktorý by im dopomohol k väčším nákupným alebo predajným pozíciám. Dnešné dáta z trhu práce prišli v rámci očakávania trhu, keď počet nových žiadostí o dávky v nezamestnanosti vzrástli na 308 tis., čo je o málo viac ako bolo trhové očakávanie(305).4 týždňový priemer zostáva na 311 250. Reakcia akciových trhov bola veľmi malá. V období neistoty na trhu, akékoľvek dáta v rámci očakávaní trhu, môžu priniesť ešte väčšiu neistotu vďaka možnému dvojitému výkladu analytiky. V týchto dňoch však investorov čaká ešte Leading Indicator (16.00 CET), ktorého výsledok rozhodne podporí rozhodnutí FEDu o ďalšom uťahovaní či neuťahovaní menovej politiky USA. Dnes však očakávame na amerických trhoch aj naďalej pozitívnu náladu vďaka včerajším rastom. Avšak rast indexov očakávame obmedzený.

Túto správu prevzala Fio o.c.p., a.s. od Fio, burzovní společnosti, a.s..
Dohľad nad Fio o.c.p., a.s. vykonáva Národná banka Slovenska.
Emitenti neboli oboznámení s týmito investičnými doporučeniami.
Fio, burzovní společnost, a.s. je tvorcom trhu na Burze cenných papierov Praha, a.s. a RM-SYSTÉM, a.s.
Fio, burzovní společnost, a.s. je tvorcom trhu u nasledujúcich emisiách: Komerční banka, a.s., ČEZ, a. s., ČESKÝ TELECOM, a.s., UNIPETROL, a.s., Erste Bank der oesterreichischen Sparkassen AG, Orco Property Group, Philip Morris ČR a.s., Zentiva, a.s., Central European Media Enterprises, Ltd.
Fio, burzovní společnost, a.s. predchádza vzniku stretu záujmov vo vzťahu k investičným doporučeniam zodpovedajúcim vnútorným členením a pravidelnou vnútornou kontrolou.
Dozor nad Fio, burzovní společností, a.s. vykonáva Česká národná banka..

Fio, burzovní společnost, a.s., Martin Havlan, maklér


e-Broker

Prihlásiť sa | Demoúčet

Internetbanking

Prihlásiť sa | Ukážka

Smartbanking

Stiahnuť | Ako aktivovať


SLEDUJTE NÁS

Facebook Twitter YouTube

Kurzový lístok

NákupPredaj
CZK26,0354824,66652
USD1,118461,05330
GBP0,870130,81943
CHF0,986760,92927
PLN4,398784,14253

Kompletné informácie tu