Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka má nové spoty pre každú jazdu

Fio banka má nové spoty pre každú jazdu

4.1.2023 09:36

Fio banka sa pripomína s novými spotmi z kampane Pre každú jazdu. Hlavnou tvárou je kolotočiar Fridrich Bihári, ktorého stvárnil Daniel Fischer, sekunduje mu Petra Nesvačilová ako jeho manželka Karmen.

Pokračovanie kampane pre Fio banku pripravila agentúra Jinej Gang, ktorá v nových spotoch rozohráva ďalšie príbehy Fredyho a jeho manželky Karmen. Tí divákov zavedú na „tradičnú“ burzu, k sebe domov do karavanu, ako aj k ďalším púťovým atrakciám, ktoré ku kolotočiarom patria. V hlavných úlohách diváci uvidia Daniela Fischera a Petru Nesvačilovú. Spoty vznikli v produkcii AdKolektiv, režíroval ich Daniel Růžička.

„Kampaň Pre každú jazdu mala od začiatku zaujať atraktívnym prostredím, humorom a tým, že je tak trochu na hrane. A hlavne tým, že si zo seba aj banka môže urobiť srandu. Podľa ohlasov aj prílivu nových klientov si myslím, že sa to podarilo a divákov sme zaujali. Už na začiatku sme chceli kampaň, ktorá pôjde dobre rozvíjať a niekam sa bude posúvať, čo ukazujeme práve v nových spotoch, keď sledujeme Fredyho a Karmen v ďalších životných situáciách, napríklad mimo samotnú púť,“ popisuje pokračovanie kampane obchodný riaditeľ Fio banky Jan Bláha.

V rámci pokračovania bolo natočených celkom 5 spotov, spot na hypotéku bude k videniu v priebehu januára. Aktuálne v televízii môžu diváci vidieť nasledujúce štyri spoty:

Kampaň Pre každú jazdu odštartovala 24. decembra na staniciach Markíza, Doma a Dajto. Fio banka začína so spotmi v dĺžke 45sekúnd, pokračovať budú aj klasické tridsaťsekundové spoty. Niektoré z nich majú ešte predĺženú online verziu, ktorá bude k videniu na sociálnych sieťach banky. Kampaň bude podporená online bannermi, PPC reklamou, sociálnymi sieťami a POS materiálmi na pobočkách.

Fio banka, a.s.