Slovensky | English
Infomail: fio@fio.sk

Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka umožňuje správu peňazí pomocou odtlačku prsta

Fio banka umožňuje správu peňazí pomocou odtlačku prsta

22.6.2015 14:08

Fio banka prichádza s možnosťou autorizovať transakcie v Smartbankingu pomocou odtlačku prsta alebo sa týmto spôsobom do aplikácie prihlásiť. Funkcia Touch ID je bezpečný a jednoduchý spôsob aktívnej správy financií v mobile.

 Fio banka potvrdzuje titul Bankového inovátora a odteraz svojim klientom v mobilnej aplikácii Smartbanking ponúka modernú a bezpečnú identifikáciu pomocou odtlačku prsta, ktorá môže nahradiť vstupné prihlasovacie heslo do aplikácie, alebo autorizačný PIN pre autorizovanie transakcií. Využiť odtlačok prsta je možné iba pre jeden z uvedených úkonov. Klienti, ktorí majú mobilný telefón či tablet s biometrickým snímačom odtlačku prstov, ho môžu teraz využiť ako náhradu iného overenia. Stačí si v zariadení zaregistrovať odtlačok jedného alebo viac prstov a následne si v aplikácii Smartbanking nastaviť, ktoré overenie odtlačok prsta nahradí. Táto funkcia je aktuálne kompatibilná so zariadeniami s operačným systémom iOS, konkrétne s mobilnými telefónmi iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus a tablety iPad Air 2 a iPad mini 3.

„Stále chceme byť jednotkou v inováciách, preto prinášame našim klientom ďalšiu vychytávku v podobe funkcie Touch ID, ktorá umožňuje autorizovať transakcie pomocou odtlačku prstov. Naši klienti tak môžu využívať nielen produkty bez poplatkov, ale tiež moderné aplikácie, ktoré im uľahčujú správu financií,“ dodáva k novinke v Smartbankingu Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.


Dozor nad Fio banka, a.s. vykonává Česká národní banka.
Prehlásenie


e-Broker

Prihlásiť sa | Demoúčet

Internetbanking

Prihlásiť sa | Ukážka

Smartbanking

Stiahnuť | Ako aktivovať


SLEDUJTE NÁS

Facebook Twitter YouTube

Kurzový lístok

NákupPredaj
CZK25,8521624,49284
USD1,103641,03934
GBP0,883610,83213
CHF1,008390,94964
PLN4,455054,19552

Kompletné informácie tu