Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka oslavuje výročie 10 rokov

Fio banka oslavuje výročie 10 rokov

15.5.2020 15:00

Fio banka už túto nedeľu 17.5. bude oslavovať presne 10 rokov od zapísania do obchodného registra ako banka. Za toto obdobie sa teší nárastu jej klientskej základne.

Fio banka stavia na základoch Finančnej skupiny Fio založenej už v roku 1993, do ktorej patrili ako obchodník s cennými papiermi či sporiteľné družstvo. Aj vďaka kombinácii bankových a investičných služieb evidujeme stále väčší záujem o naše portfólio produktov. Počas desiatich rokov Fio banka zaviedla množstvo nových produktov, a súčasne ostala verná svojej filozofii o jednoduchej a férovej banke, ktorá má byť klientovi po ruke, keď ju potrebuje a nemá mu prekážať. Fio banka si zakladá na transparentnosti a stabilite, a tak už od svojho založenia je jej vlajkovou loďou bežný účet bez poplatkov a podmienok.

Cesta k tomu, aby sme sa stali bankou nebola jednoduchá, ale vyplatila sa. V dnešnej dobe patríme k zaujímavej alternatíve medzi bankami na Slovensku, naviac s českým kapitálom, čo na slovenskom trhu nie je obvyklé. Sme hrdí na to, čo sa nám podarilo vybudovať a ako každým rokom rastieme. Veľká vďaka patrí všetkým kolegom, ktorí sa starajú o našich klientov, zlepšujú naše služby a podieľajú sa na rozvoji,“ dodáva obchodný riaditeľ Jan Bláha.