Slovensky | English
Infomail: fio@fio.sk

Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka organizuje investičné vzdelávanie pre verejnosť

Fio banka organizuje investičné vzdelávanie pre verejnosť

4.4.2016 13:17

Základné investičné pojmy, fungovanie kapitálových trhov, spôsoby zhodnotenia financií na burzách a nielen to, tvorí obsah projektu Škola investovania, ktorý usporadúva Fio banka. Registrácia aj účasť na seminároch sú úplne zadarmo.

Fio banka pokračuje aj v roku 2016 vo svojom dlhodobom vzdelávacom projekte Škola investovania a v apríli a máji usporiada v troch slovenských mestách investičné semináre pre verejnosť. Tie sú určené nielen úplným začiatočníkom, ktorí o obchodovaní s cennými papiermi ešte len uvažujú a zaujímajú sa o základné pojmy ako je akcia, burza, komodita, ale aj pokročilejším investorom, ktorí si chcú rozšíriť svoje investičné obzory. Na dvojhodinových seminároch prednášajú skúsení makléri Fio banky, ktorí zároveň názorne ukážu investovanie v praxi, teda online nákup a predaj cenných papierov na americkej burze.

Semináre sa uskutočnia 19. 4. v Bratislave, 3. 5. v Košiciach a 23. 5. v Banskej Bystrici vždy v podvečerných hodinách. Účasť na seminároch je bezplatná, rovnako aj registrácia, ktorú je možné vykonať online na webe Fio banky.

„Investovanie na burzách nie je nič zložité, napriek tomu vnímame, že pre širokú verejnosť ide o veľkú neznámu predstavujúcu často niečo tajomné, čo je určené iba bohatým vyvoleným. Naše investičné semináre sa snažia tento mýtus vyvrátiť. Účastníkov prevedú základnými pojmami z oblasti kapitálových trhov, ukážu im investovanie v praxi a pokročilým načrtnú ďalšie možnosti, kam sa posunúť a aké možnosti využiť. Obchodovanie online na burzách je prakticky pre všetkých a bez obmedzenia minimálnou čiastkou,“ komentuje zahájenie Školy investovania Jan Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky.


Dozor nad Fio banka, a.s. vykonává Česká národní banka.
Prehlásenie


e-Broker

Prihlásiť sa | Demoúčet

Internetbanking

Prihlásiť sa | Ukážka

Smartbanking

Stiahnuť | Ako aktivovať


SLEDUJTE NÁS

Facebook Twitter YouTube

Kurzový lístok

NákupPredaj
CZK25,9589724,59403
USD1,102101,03789
GBP0,885570,83398
CHF1,003080,94464
PLN4,440644,18196

Kompletné informácie tu