Slovensky | English
Infomail: fio@fio.sk

Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Česká burza RM-SYSTÉM rozširuje počet obchodovaných emisií

Česká burza RM-SYSTÉM rozširuje počet obchodovaných emisií

20.11.2015 11:38

Fio banka v spolupráci s českou burzou RM-SYSTÉM pripravila pre investorov novinku v podobe rozšírenej ponuky emisií. Teraz je možné na českej burze investovať do akcií ďalších siedmych spoločností ako je napr. Google alebo Apple.

Teraz je možné obchodovať sedem nových titulov na burze RM-SYSTÉM. Ide o emisie firmy Apple, najväčšej spoločnosti obchodovanej na burzách, sociálnej siete Facebook a Twitter, poprednej technologickej firmy Google, Deutsche Bank, nemeckej automobilky Daimler a spoločnosti AVG, významného hráča na trhu s bezpečnostným softwarom s pôvodom v Českej republike. Akcie je možné obchodovať pokynom EasyClick, teda zadávať nákupy a predaje akcií v štandardizovaných násobkoch počtu akcií v rámci tzv. EasyClick lotov. Ide o poplatkovo najvýhodnejšiu možnosť, ako obchodovať akcie v českých korunách v malých a stredných objemoch.

„V posledných rokoch investori vyhľadávajú pri obchodovaní príležitosti zobchodovať zahraničné tituly na českom trhu RM-SYSTÉM. Preto sme sa rozhodli, že im vyjdeme v ústrety a umožníme obchodovať s akciami ďalších siedmych firiem. Na českej burze RM-SYSTÉM je tak teraz možné nakupovať či predávať cenné papiere celkom 14 titulov z iného ako českého trhu. Veríme, že tým bude pre nich česká burza ešte atraktívnejším obchodným systémom. Naviac už čoskoro máme v pláne pridať ďalší titul – spoločnosť Kofola,“ hovorí Jan Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky.


Dozor nad Fio banka, a.s. vykonává Česká národní banka.
Prehlásenie


e-Broker

Prihlásiť sa | Demoúčet

Internetbanking

Prihlásiť sa | Ukážka

Smartbanking

Stiahnuť | Ako aktivovať


SLEDUJTE NÁS

Facebook Twitter YouTube

Kurzový lístok

NákupPredaj
CZK25,9476724,58333
USD1,096471,03259
GBP0,881770,83039
CHF0,996250,93821
PLN4,470744,21030

Kompletné informácie tu