Slovensky | English
Infomail: fio@fio.sk

Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka rozširuje ponuku o transparentný účet

Fio banka rozširuje ponuku o transparentný účet

29.7.2015 10:30

Fio banka dopĺňa svoje portfólio produktov bez poplatkov o transparentný účet. Klienti si tak môžu založiť účet s viditeľnou transakčnou históriou na internete. Založenie a vedenie účtu je úplne zadarmo.

Noví aj súčasní klienti Fio banky si teraz môžu otvoriť transparentné účty v 15 menách, okrem EUR aj v CZK, USD, PLN, HUF a ďalších. Zároveň si klienti môžu zmeniť svoj existujúci účet vedený v tejto nízkonákladovej banke na transparentný. Transparentný účet je vhodný napr. pre občianske združenia, nadácie, fondy alebo politické strany, ktorým pomáha posilniť dôveryhodnosť ich hospodárenia. Ktokoľvek a kedykoľvek môže jednoducho kontrolovať pohyby a stav finančných prostriedkov na účte a nahliadať na všetky transakcie uskutočnené až rok spätne od dátumu prehliadania. Fio transparentný účet má naviac podrobné filtre, ktoré umožňujú jednoduché dohľadanie konkrétnych transakcií.

Rovnako ako osobný či podnikateľský účet, aj Fio transparentný účet je bez poplatkov za bežné bankové služby ako je založenie a vedenie, neobmedzený počet prichádzajúcich či odchádzajúcich platieb v EUR, bezkontaktná platobná karta alebo vklady a výbery na pobočke. Transparentný účet si môžu založiť fyzické aj právnické osoby na ktorejkoľvek pobočke Fio banky, kde tiež môžu súčasní klienti podpísať dodatok k zmluve a zmeniť si svoj existujúci účet na transparentný. Prehlaď všetkých účtov s viditeľnou transakčnou históriou vrátane konkrétneho náhľadu na jednotlivé účty ponúka Fio banka na svojej stránke.

„Neustále rozširujeme ponuku produktov a pritom sa držíme našej stratégie poskytovať výhodné služby za nulové alebo veľmi nízke poplatky. Klienti majú teraz možnosť založiť si zadarmo účet, ktorý umožňuje transparentnú kontrolu a náhľad ich príjmov aj odoslaných platieb tretím osobám. Chceme tak podporiť predovšetkým neziskové organizácie, ktoré vďaka tomu môžu mať prehľadné hospodárenie a zároveň účet bez poplatkov,“ komentuje zavedenie transparentných účtov Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.


Dozor nad Fio banka, a.s. vykonává Česká národní banka.
Prehlásenie


e-Broker

Prihlásiť sa | Demoúčet

Internetbanking

Prihlásiť sa | Ukážka

Smartbanking

Stiahnuť | Ako aktivovať


SLEDUJTE NÁS

Facebook Twitter YouTube

Kurzový lístok

NákupPredaj
CZK25,9754024,60960
USD1,112401,04759
GBP0,880310,82902
CHF1,003000,94456
PLN4,437214,17872

Kompletné informácie tu