Slovensky | English
Infomail: fio@fio.sk

Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka umožňuje vybrať si číslo účtu na želanie

Fio banka umožňuje vybrať si číslo účtu na želanie

22.5.2015 11:36

Fio banka novo umožňuje zvoliť si vlastné číslo svojho účtu. Táto služba je zadarmo a platí pre všetky osobné aj podnikateľské účty, na ktorých ešte neprebehla žiadna operácia.

Fio banka ponúka osobné aj podnikateľské účty bez poplatkov a bez podmienok. Teraz k nim pridáva ďalšiu výhodu v podobe možnosti zvoliť si vlastné číslo účtu, a to úplne bezplatne. Klienti tak môžu mať účet s číslom, ktoré sa im dobre pamätá alebo ktoré je pre nich nejakým spôsobom symbolické. Sú iba tri obmedzenia, ktoré upravujú inak voľný výber čísla. Musí obsahovať 8 až 10 znakov, nesmie byť už obsadené a musí vyhovovať podmienkam Národnej banky Slovenska. Také číslo potom môže klient získať k svojmu novému účtu, resp. k účtu, na ktorom ešte neprebehla žiadna operácia napr. platobná transakcia či žiadosť o kartu atď. Vybrať si číslo účtu možno na ktorejkoľvek pobočke Fio banky.

„Často sa stretávame s tým, že si klienti ťažko pamätajú svoje číslo účtu. Preto sme sa rozhodli im vyjsť v ústrety a umožniť im, aby si sami vybrali to číslo, ktoré pre nich bude najvhodnejšie. Či už tým, že pre nich bude dobre zapamätateľné alebo im bude blízke, napríklad odvodené od dátumu narodenia. Opäť tak pridávame ďalšiu výhodu k našim účtom bez poplatkov a veríme, že ju naši klienti ocenia,“ komentuje novinku Fio banky jej tlačový hovorca Ján Franek.


Dozor nad Fio banka, a.s. vykonává Česká národní banka.
Prehlásenie


e-Broker

Prihlásiť sa | Demoúčet

Internetbanking

Prihlásiť sa | Ukážka

Smartbanking

Stiahnuť | Ako aktivovať


SLEDUJTE NÁS

Facebook Twitter YouTube

Kurzový lístok

NákupPredaj
CZK26,0185424,65046
USD1,112161,04737
GBP0,881790,83041
CHF1,007610,94891
PLN4,450084,19084

Kompletné informácie tu