Slovensky | English
Infomail: fio@fio.sk

Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Nová kampaň Fio banky propaguje účty bez poplatkov

Nová kampaň Fio banky propaguje účty bez poplatkov

29.9.2014 11:14

Fio banka zahajuje na Slovensku novú kampaň, ktorou chce podporiť svoje výhodné služby, predovšetkým však účty bez poplatkov. V hlavných úlohách sa predstavia Jiří Mádl a Zuzana Slámková.

Základom kampane sú dva spoty odohrávajúce sa v bare El Fio, kde dvaja bratia (Jiří Mádl a Marek Daniel) stretávajú letušku v podaní Zuzany Slámkovej. Prostredníctvom rôznych situácií postupne predstavia osobné a podnikateľské účty, ktoré Fio banka ponúka zdarma a bez podmienok pre fyzické i právnické osoby. Bez poplatkov je nie len vedenie účtu, ale aj neobmedzený počet prichádzajúcich a odchádzajúcich platieb v EUR v rámci SEPA a takisto aj z/do Českej republiky v CZK. Ďalej tiež bezkontaktná platobná karta, s ktorou je možné platiť v obchodoch a na internete alebo využiť prvý výber v mesiaci z akéhokoľvek bankomatu bez poplatkov. Samozrejmosťou k účtu je Internetbanking a mobilná aplikácia Smartbanking.

Fio banka chce novou kampaňou, ktorá pobeží v televízii a na internete od konca septembra do začiatku novembra, zvýšiť povedomie o rozširovaní svojich služieb na Slovensku a potvrdiť status dynamickej bezpoplatkovej banky, ktorý má v Českej republike, kde jej produkty využíva už viac ako 400 tisíc klientov a kde získava celý rad ocenení. Tohto roku už po tretí krát v rade získala titul Najústretovejšia banka roku, Bankový inovátor roku či Zlatá koruna 2014. Klientom na Slovensku plánuje počas jesene ponúknuť kontokorenty k osobným aj podnikateľským účtom, hypotéky alebo možnosť založiť si osobný účet online prostredníctvom kuriéra.

Jiří Mádl

„V priebehu tohto roku sme rozšírili našu pobočkovú sieť, ktorá teraz zahŕňa 10 miest. Klientom sme ponúkli vlastné platobné karty umožňujúce platby i výber z bankomatu zadarmo. Novou kampaňou chceme osloviť všetkých, ktorí už nechcú platiť nezmyselné poplatky za bežné bankové služby a ponúknuť im možnosť založiť si účty s mnohými výhodami zdarma. Veríme, že nová kampaň a predovšetkým naše produkty klientov oslovia,“ komentuje spustenie kampane Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.

TV spoty môžete zhliadnuť na našom profile na You tube.

Zuzana Slámková a Marek Daniel


Dozor nad Fio banka, a.s. vykonává Česká národní banka.
Prehlásenie


e-Broker

Prihlásiť sa | Demoúčet

Internetbanking

Prihlásiť sa | Ukážka

Smartbanking

Stiahnuť | Ako aktivovať


SLEDUJTE NÁS

Facebook Twitter YouTube

Kurzový lístok

NákupPredaj
CZK25,9456224,58138
USD1,099211,03517
GBP0,882540,83112
CHF0,998520,94035
PLN4,441094,18238

Kompletné informácie tu