Slovensky | English
Infomail: fio@fio.sk

Úvod > O nás > Média > Aktuality > Vylepšili sme nový Internetbanking a teraz je už hlavnou aplikáciou pre obsluhu vašich účtov

Vylepšili sme nový Internetbanking a teraz je už hlavnou aplikáciou pre obsluhu vašich účtov

27.3.2015 12:46

Vylepšili sme nový Internetbanking a teraz je už hlavnou aplikáciou pre obsluhu vašich účtov

Vážení klienti,

radi by sme vás upozornili na skutočnosť, že od dnešného dňa, tj. 27. 3. 2015, bola nová verzia internetového bankovníctva nastavená ako primárny kanál pre správu bankových účtov vo Fio banke. I naďalej však môžete využívať predchádzajúcu verziu Fio Internetbankingu – stačí kliknúť na zelený prúžok pod prihlasovacím formulárom.

Ako sme sľúbili, novú verziu internetového bankovníctva i naďalej vylepšujeme a rozširujeme o nové funkcie. V priebehu tohto týždňa sme napríklad vylepšili vyhľadávanie, kde môžete filtrovať pohyby na svojich účtoch podľa dátumu, čiastky, meny, variabilného či špecifického symbolu, čísla protiúčtu, kódu banky, smeru pohybu a v neposlednom rade tiež podľa ľubovoľného textu, ktorý ste uviedli napríklad do poznámky či správy pre príjemcu. Výsledky vyhľadávania sú naviac roztriedené do prehľadných kategórií, ktoré vám uľahčia prácu pri hľadaní konkrétnej platby či požadovanej informácie. Vytvorené filtre môžete kedykoľvek uložiť pre neskoršie použitie a uľahčiť si tak vyhľadávanie v budúcnosti.

Okrem toho sa môžete rozhodnúť, čo sa stane potom, keď sa prekliknete na iný účet – či sa má zobraziť nástenka s vami definovanými prehľadmi, poprípade či si prajete zostať na rovnakej stránke, kde ste boli pred prekliknutím na iný účet.

Vaša Fio banka


Dozor nad Fio banka, a.s. vykonává Česká národní banka.
Prehlásenie


e-Broker

Prihlásiť sa | Demoúčet

Internetbanking

Prihlásiť sa | Ukážka

Smartbanking

Stiahnuť | Ako aktivovať


SLEDUJTE NÁS

Facebook Twitter YouTube

Kurzový lístok

NákupPredaj
CZK25,9476724,58333
USD1,096471,03259
GBP0,881770,83039
CHF0,996250,93821
PLN4,470744,21030

Kompletné informácie tu